• Градинска лежанка RAFAEL

  • Градинска масичка за кафе RAFAEL

  • Градинско кресло RAFAEL

  • Градинско легло CONIC

  • Градинско легло Ocean, натурално

  • Градинско легло Ocean, тъмно сиво

  • Шезлонг RAFAEL