• Голямо градинско кресло HIVE, зелено

 • Голямо градинско кресло HIVE, натурален цвят

 • Градинска люлка HIVE, зелена

 • Градинска люлка HIVE, натурален цвят

 • Градински шезлонг BREEZE

 • Градинско кресло BREEZE

 • Градинско кресло CONIC

 • Градинско кресло DIAMOND с висока облегалка, наплетено въже

 • Градинско кресло DIAMOND с висока облегалка, плетено

 • Градинско кресло DIAMOND, наплетено въже

 • Градинско кресло DIAMOND, плетено

 • Градинско кресло HIVE

 • Градинско кресло KINGSTON

 • Градинско кресло MOMENTS

 • Градинско кресло с висока облегалка HIVE

 • Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON

 • Сгъваемо кресло TRAVELLER SOFT