Интериорно озеленяване

В Навън сме посветили дейността си на облагородяване и създаване на зелени кътчета у дома и на работното място. На възстановяването на връзката на градския човек с природата. Чрез интериорно озеленяване ние “внасяме” природа във всяко пространство. Проектите ни отговарят на функционалните и естетически очаквания на клиентите, на начина им на живот. Планираме интериорното озеленяване, следвайки дизайна на пространството, така че растителността да се превърне в елемент от интериорния дизайн. Красотата на растението се подчертава от определен вид саксия, която от своя страна допълва и се превръща в акцент на интериора.

Реализиране на проект за интериорно озеленяване

За да предложим максимално персонализиран подход в проектирането на интериорното озеленяване, работим с някои от най-добрите производители на съдове за засаждане в света. В резултат на успешно развиваната през годините търговска дейност не сме ограничени в избора при проектирането на растителността. Изграденото ползотворно сътрудничество с множество градински центрове, борси и разсадници ни дава възможност да селектираме най-добрата растителност на пазара в дадения момент.

Така сме в състояние да предложим както частично, така и пълно управление на проекта за интериорно озеленпване – от планирането на озеленяването, избор и доставка на съдове за засаждане и растителност, до засаждането на саксиите, и разположението им на планираното място.