27%

Външен килим CIRCLE, кръгъл, taupe

Екстериорен кръгъл килим

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

580.00 лв.

ВЪНШЕН КИЛИМ CIRCLE

Външен килим с непреходен, класически дизайн. Дискретната цветова комбинация позволява използването му в различни комбинации от екстериорни или интериорни решения на дизайн. Качественият екстериорен текстил, има свойства да съхне изключително бързо и да издържа на различни климатични условия, като в същото време не е застрашен от образуване на мухъл и гъбички. Текстилните аксесоари, като килими, пуфове и възглавници придават на зелената дневна несравним уют и пресъздават топлината на дома. Иновативната им технология и материали  ги правят идеални за ползване на открито, защото ги предпазват от UV лъчи и влага, гарантират дългогодишното им  ползване и дават възможност за изключително лесна поддръжка.Не се колебайте да използвате текстил в градината. Ако търсите домашния комфорт, не се лишавайте от ползването на килими. Изберете го в същия цвят като някой от екстериорните възглавници. Тази последователност в палитрата ще създаде баланс и хармония. Килимите ще са сами по-себе си акцент, без да изглеждат като кръпка в дизайна.

Качествени характеристики

Външният килим е изработен от полиестерен текстил Cane-line Soft Rope. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка. Материалът има мека повърхност, която осигурява комфорта и усещането за интериорен текстил. Устойчиви са на UV лъчи и имат способността бързо да изсъхват след намокряне.

Поддръжка и съхранение

В случай на замърсяване, почистете веднага петната с топла сапунена вода и мека четка. Това осигурява отстраняване на повърхностни натрупвания като кал, листа, плодове, цветен прашец и прочие, преди да се натрупат и да станат по-трудни за отстраняване. През есенно-зимния период съхранявайте външните килими на сухо и проветриво място като балкон, склад, гараж и др. Като алтернатива, може да бъдат съхранени навън под покривало. Обърнете внимание, че под покривалото може да се образува кондензация и да причини появата на мухъл и плесен. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздуха.

Вариации

Предлага се в цвят taupe (между сиво и кафяво).

Външен килим CIRCLE с размери:

Дължина: 140 см

Широчина: 140 см

Дебелина: 1 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте и другите ни предложения за текстил за балкона и градината тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Тегло 5 кг
Размери Няма
Цвят

, , ,

Големина

,

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения

  • Декоративен фенер CANE-LINE

    285.00 лв.685.00 лв.
  • Градински пуф DIVINE