Външен килим INFINITY

Външен килим за балкон и градина в два цвята и четири размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ЕКСТЕРИОРЕН КИЛИМ INFINITY

Външен килим с класически дизайн. Предлагат се като кръгли и правоъгълни килими в два цвята. Изберете син или зелен цвят, за да завършите декора си. Качественият екстериорен текстил, има свойства да съхне изключително бързо и да издържа на различни климатични условия, като в същото време не е застрашен от образуване на мухъл и гъбички. Текстилните аксесоари, като килими, пуфове и възглавници придават на зелената дневна несравним уют и пресъздават топлината на дома. Иновативната им технология и материали  ги правят идеални за ползване на открито, защото ги предпазват от UV лъчи и влага, гарантират дългогодишното им  ползване и дават възможност за изключително лесна поддръжка.Не се колебайте да използвате текстил в градината. Ако търсите домашния комфорт, не се лишавайте от ползването на килими. Изберете го в същия цвят като някой от екстериорните възглавници. Тази последователност в палитрата ще създаде баланс и хармония. Килимите ще са сами по-себе си акцент, без да изглеждат като кръпка в дизайна.

Качествени характеристики

Килимът за балкон и градина е произведен от 100% полипропилен (Selected PP). Материалът има мека повърхност, която осигурява комфорта и усещането за интериорен текстил. Свойствата на полипропилена правят килимите LINES идеални за употреба на открито. Устойчиви са на UV лъчи и имат способността бързо да изсъхват след намокряне.

Поддръжка и съхранение

В случай на замърсяване с храна или течности, почистете веднага петната с топла сапунена вода и мека четка. Това осигурява отстраняване на повърхностни натрупвания като кал, листа, плодове, цветен прашец и прочие, преди да се натрупат и да станат по-трудни за отстраняване. През есенно-зимния период съхранявайте външните килими на сухо и проветриво място като балкон, склад, гараж и др. Като алтернатива, може да бъдат съхранени навън под покривало. Обърнете внимание, че под покривалото може да се образува кондензация и да причини появата на мухъл и плесен. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздуха.

Вариации

Предлага се в два цвята (син и зелен), в две форми (кръгъл и правоъгълен), всяка с два размера.

Външен килим INFINITY с размери:

Дължина: 140 см / 200 см / 240 см / 300 см

Широчина: 140 см / 200 см / 170 см / 200 см

Дебелина: 1 см / 1 см / 1 см / 1 см

Тегло: 15 kg / 20 kg / 15.8 кг / 20 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте и другите ни предложения за текстил за балкона и градината тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Тегло 5 kg
Размери Няма
Цвят

,

Големина

, , ,

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения