Градински чадър CLASSIC

Градински чадър за слънце с основа от тиково дърво и два размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ ЧАДЪР CLASSIC

  С дървената рамка от тиково дърво CLASSIC е стилен градински чадър за слънце.  Колекцията чадъри е проектирана от дизайнерския екип на Cane-line с акцент върху класически и вечен дизайн, който се вписва във всеки декор. Предлага се в различни размери, които могат да бъдат съчетани с външната среда. Класическите чадъри са изработени от сертифицирано тиково дърво, където елегантните тикови летви оформят красива мрежа от топло дърво от вътрешната страна на чадъра, когато е издигнат. Текстилът е екстериорен, което осигурява устойчивост на атмосферните влияния и UV лъчите. Идеален е за тераса, външни площи на заведения или около басейн, където може да бъде съчетан с подходящите шезлонги, които може да разгледате тук.

  Качествени характеристики

  Градинският чадър е с дървена рамка от сертифицирано тиково дърво. Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.Текстилът е лек, с ниска абсорбация на влага, свойство за бързо изсъхване и голяма издръжливост. Основата за чадъра се поръчва допълнително.

  Поддръжка и съхранение на градински чадъри

  Препоръчително е да не се оставя в разгънато положение по време на силен вятър. През есенно-зимния период е добре да се съхранява на сухо и проветриво място или да се покрива с покривало. Подходящото покривало може да бъде поръчано заедно с избрания чадър.

  Вариации

  Предлага се в цвят mud.

  Градински чадър CLASSIC с размери:

  Диаметър: 240 см / 300 см

  Височина: 229 см / 249 см

  Тегло без основата: 9 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната гама градински чадъри от Навън може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери Няма
  Производител

  Цвят

  Големина

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински чадър SHADOW – 200x200x262, dusty white

  • Градински чадър SHADOW