Градински висящ чадър HYDE Luxe

Предлага се в два размера и четири цвята – мръсно бяло, таупе, светло сиво и антрацит.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКИ ЧАДЪР HYDE LUXE

  Градински висящ чадър HYDE Luxe, изработен от здрави и устойчиви на атмосферни влияния и UV лъчи материи. Освен това може да се върти, което допълнително улеснява използването му в градината или друго открито пространство.

  Качествени характеристики

  Градинският чадър HYDE Luxe е с рамка от прахово боядисан алуминий и с покривен текстил от 100% олефин в мръсно бяло и антрацит. Олефинът е синтетично влакно, направено от полиолефин, като полипропилен или полиетилен. Използва се в изработката на килими, въжета и в интериора на автомобили. Предимства са неговата сила, устойчивост на цветове, плесен, абразия и слънчева светлина. Текстилът от олефин е лек, с ниска абсорбация на влага, свойство за бързо изсъхване и голяма издръжливост. Градинският чадър в светло сив цвят е с текстил от полиестер. Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства от функционална и естетическа гледна точка пред обикновеното течно боядисване. Използването на този метод гарантира добро наслояване, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Продава се в комплект с четири масивни плочи осигуряващи стабилността на чадъра.

  Поддръжка и съхранение на градински чадъри

  Препоръчително е да не се оставя в разгънато положение по време на силен вятър. През есенно-зимния период е добре да се съхранява на сухо и проветриво място или да се покрива с покривало. Подходящото покривало може да бъде поръчано заедно с избрания чадър.

  Вариации

  Предлага се в четири цвята – антрацит, таупе, светло сиво и мръсно бяло и два размера, по-малкия от които е с чупещо се рамо.

  Градински чадър HYDE luxe с размери:

  Широчина: 300 см / 400 см

  Дълбочина: 300 см / 300 см

  Височина: 270 см / 278 см

  Тегло: 25 кг / 25 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната гама градински чадъри от Навън може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери Няма
  Производител

  Цвят

  , , ,

  Големина

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински чадър SHADOW

  • Градински чадър CLASSIC