Градински чадър OASIS

Градински чадър за слънце в три цвята и два размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ ЧАДЪР OASIS

Градински чадър за слънце с лека алуминиева рамка с макара за навиване на въжето. Идеален е за тераса, външни площи на заведения или около басейн, където може да бъде съчетан с подходящите шезлонги, които може да разгледате тук. Градинския чадър се предлага в класическите бял, светло сив и черен цвят, което ги прави лесни за вписване в почти всеки дизайн.

Качествени характеристики

Градинският чадър OASIS е с рамка от прахово боядисан алуминий и с покривен текстил от 100% олефин в цвят мръсно бяло и антрацит. Олефинът е синтетично влакно, направено от полиолефин, като полипропилен или полиетилен. Използва се в изработката на килими, въжета и в интериора на автомобили. Предимства са неговата сила, устойчивост на цветове, плесен, абразия и слънчева светлина. Текстилът от олефин е лек, с ниска абсорбация на влага, свойство за бързо изсъхване и голяма издръжливост. Градинският чадър в светло сив цвят е с текстил от полиестер. Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства от функционална и естетическа гледна точка пред обикновеното течно боядисване. Използването на този метод гарантира добро наслояване, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Основата за чадъра се поръчва допълнително.

Поддръжка и съхранение на градинските чадъри

Препоръчително е да не се оставя в разгънато положение по време на силен вятър. През есенно-зимния период е добре да се съхранява на сухо и проветриво място или да се покрива с покривало. Подходящото покривало може да бъде поръчано заедно с избрания чадър.

Вариации

Предлага се в три цвята – мръсно бял, светло сив и антрацит, в два размера.

Градински чадър OASIS с размери:

Диаметър: 200 см / 300 см

Височина: 246 см / 262 см

Основа: 54/54/40 см

Тегло без основата: 6.6 кг / 9.6 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната гама градински чадъри от Навън може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Размери Няма
Производител

Цвят

, ,

Големина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения