Градински чадър SUNSHADE

Чадър за слънце в два цвята, с поставка на колела. Размери диаметър 300см и височина 247см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ ЧАДЪР SUNSHADE

  Градински чадър за слънце с лека алуминиева рамка, идеален е за тераса, външни площи на заведения или около басейн, където може да бъде съчетан с подходящите шезлонги, които може да разгледате тук. Градинския чадър се предлага в класическите бял и сив цвят, което ги прави лесни за вписване в почти всеки дизайн. Поставката на чадъра е с колела за лесно придвижване, а тежестта й от 47кг осигурява стабилността на чадъра.

  Качествени характеристики

  Градинският чадър SUNSHADE е с рамка от прахово боядисан алуминий и с покривен текстил от 100% олефин в цвят мръсно бяло. Олефинът е синтетично влакно, направено от полиолефин, като полипропилен или полиетилен. Използва се в изработката на килими, въжета и в интериора на автомобили. Предимства са неговата сила, устойчивост на цветове, плесен, абразия и слънчева светлина. Текстилът от олефин е лек, с ниска абсорбация на влага, свойство за бързо изсъхване и голяма издръжливост. Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства от функционална и естетическа гледна точка пред обикновеното течно боядисване. Използването на този метод гарантира добро наслояване, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Основата за чадъра се поръчва допълнително.

  Поддръжка и съхранение на градинските чадъри

  Препоръчително е да не се оставя в разгънато положение по време на силен вятър. През есенно-зимния период е добре да се съхранява на сухо и проветриво място или да се покрива с покривало. Подходящото покривало може да бъде поръчано заедно с избрания чадър.

  Вариации

  Предлага се в два цвята – мръсно бял и светло сив.

  Градински чадър SUNSHADE с размери:

  Диаметър: 300 см

  Височина: 247 см

  Основа: 54/54/40 см

  Тегло без основата: 6 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната гама градински чадъри от Навън може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

   

  Размери Няма
  Цвят

  ,

  Големина

  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.