Градински диван SAVANNAH, единичен модул

Градински едноместен модул SAVANNAH в два цвята на основното тяло и пет цвята възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ ДИВАН SAVANNAH

Единичен модул градински плетен диван със съвременен облик, подчертаващ скандинавския дизайн на колекция SAVANNAH. Може да бъде използван както самостоятелно, така и като част от композиция от останалите модули от едноименната колекция градински мебели. Независимо как ще решите да го използвате, комфортът е гарантиран. Луксозната колекция градински мебели e проектирана от датското дизайнерско студио Johannes Foersom и Peter Hiort-Lorenzen (MDD). Включва 4 модулни елемента и два модула на комфортен шезлонг. Модулите могат да бъдат комбинирани по безброй начини, така че да се “изгради” ъглов диван, голям диван или свободно стоящи модули. Независимо какъв ефект искате да постигнете, красивите извивки и уникалния комфорт, които колекцията доставя, носи чисто удоволствие.

Качествени характеристики

Диванът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период диванът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Диванът се предлага в два цвята на основното тяло – черен и светло сив. Възглавниците се предлагат в 5 цвята – taupe, черен, сив, светло сив и бял.

Градинският диван SAVANNAH, единичен модул е с размери:

Дължина: 100 см

Широчина: 102 см

Височина: 69 см

Височина на седалката: 28 см

Височина на възглавницата: 13 см

Тегло:  23.3 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички градински мебели от колекция SAVANNAH може да разгледате тук

Размери 100 × 102 × 69 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

,

Възглавница

Sunbrella Natte Black, Sunbrella Natte Light-grey, Sunbrella Natte&QuickDry Foam Grey, Sunbrella Natte&QuickDry Foam White, Tempotest Taupe

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения