Градинско кресло CONIC

Градинско кресло Conic в три цвята – светло сив, сив и кафяв.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


This product is currently out of stock and unavailable.

ГРАДИНСКО КРЕСЛО CONIC

Градинско кресло от колекцията CONIC може да бъде използвано еднакво ефективно както като самостоятелна мебел, така и в комбинация с останалите елементи от едноименната колекция. Всички меки мебели от колекцията CONIC са оборудвани със специален текстил Cane-Line SoftTouch®, комбинация между мек Sunbrella® текстил и устойчивото покритие Cane-line Tex®. Едновременното им използване гарантира комфортна, мека и непромукаема повърхност с дълъг живот, без значение от атмосферните условия.

Качествени характеристики

Текстилът на градинското кресло е два вида, в зависимост от цвета –  SoftTouch® и AirTouch®, създадени специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. И двата вида комбинират издръжливостта на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила на градинския стол е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в три цвята – светло сив, сив и кафяв.

Градинско кресло CONIC с размери:

Широчина: 78 см

Дълбочина: 82 см

Височина: 78 см

Височина на седалката: 42 см

Тегло: 18 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински дивани може да видите тук, а пълната колекция градински мебели CONIC разгледайте тук

 

Тегло 45 kg
Размери 145 × 79 × 87 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

, ,

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения