Градинско кресло CORE

Градинско кресло Core в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКО КРЕСЛО CORE

Градинско кресло от колекция Core е проектирано с основаната цел да направи живота възможно най-комфортен. Без значение дали искате да се насладите на няколко минути почивка или да се отпуснете и насладите на една дълга и спокойна вечер. Подобно на другите столове от колекцията, креслото предоставя удобство и комфорт, благодарение на ергономичната форма. Текстилът Soft Touch е специално създаден за мебели, които се използват навън, като в същото време предлага елегантността и мекотата на класическия текстил. Колекцията е дело на датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen.

Качествени характеристики

Текстилът на градинския стол е SoftTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила на градинското кресло е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в сив цвят.

Градинско кресло CORE с размери:

Широчина: 67 см

Дълбочина: 65 см

Височина: 78 см

Височина на седалката: 41 см

Тегло: 8 кг

Още столове за балкон и градина може да видите тук, а пълната колекция CORE може да разгледате тук

Размери 67 × 65 × 78 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Възглавница

Cane-line SoftTouch Grey

Цвят

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения