Сгъваемо кресло TRAVELLER TEX

Сгъваемо кресло Traveller Tex в бял цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


TRAVELLER

Сгъваемо кресло TRAVELLER TEX за балкон и градина е представител на дизайнерската тенденцията към по-голяма гъвкавост на мебелите. Мебели, които не диктуват специфична област на приложение чрез своя дизайн и могат да бъдат поставени както вътре, така и навън. Седалката е ватирана със специалната  пяна QuickDry® която гарантира максимално отводняване и оптимална циркулация на въздуха.  Вътрешното ядро е покрито с Cane-Line Tex® текстил, чието полиестерно покритие го прави изключително лесен за поддържане. Екстериорните сгъвaеми столове от колекцията TRAVELLER имат алуминиева лека рамка, която се сгъва лесно.  Креслото е подходящо за градските райони, където пространството може да бъде ограничено; на покрива или балкон или го вземете със себе си в парка или на морето. TRAVELLER е проектиран от датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen.

Качествени характеристики

Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Текстилът на възглавниците е от полиестерен материал Cane-line Tex®. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. В  сърцевината на възглавниците с QuickDryFoam® има антибактериална защита, което води до намаляване на риска от формиране на мухъл и плесен.

Поддръжка и съхранение

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва. Това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е добре градинските мебели и възглавници да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително да бъде покрит с покривало. Уверете се, че е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздух, за да се избегне образуване на конденз. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването им при следваща употреба.

Вариации

Предлага в бял цвят.

Сгъваемо кресло TRAVELLER TEX с размери:

Широчина: 61 см

Дълбочина: 72 см

Височина: 78 см

Височина на седалката: 42 см

Тегло: 6.5 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция градински столове TRAVELLER разгледайте тук, а идеи за други столове може да намерите тук
Тегло 5 kg
Размери 61 × 72 × 78 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения