Градинска люлка CAVE

Градинска люлка Cave в графитен цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКА ЛЮЛКА CAVE

Градинска люлка CAVE, дизайнерско дело на Cane-Line. Модерна интерпретация на познатата на всички градинска люлка, но с комфорта на диван. Висококачествените материали, от които е произведена люлката, позволяват тя да бъде оставена навън през цялата година. Препоръчително е люлката да се монтира на стабилна повърхност и да не е изложена на силни ветрове. Люлката е с прахово боядисана алуминиева рамка и непромокаеми възглавници с QuickDry® пяна. Официално тестваната издръжливост на люлката CAVE е 300 кг. От съображения за сигурност, препоръчително е малките деца да ползват люлката под наблюдение от възрастен.

Качествени характеристики

Диванът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период диванът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага се в цвят графит.

Градинска люлка CAVE с размери:

Дължина: 214 см

Широчина: 140 см

Височина: 192 см

Височина на седалката: 48 см

Тегло: 63 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната гама обзавеждане за градина може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 214 × 140 × 192 cm
Производител

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.