Градинска табуретка ARCH

Градинска табуретка ARCH  в натурален цвят на основното тяло и възглавници цвят таупе.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА ТАБУРЕТКА  ARCH

  Градинска табуретка от колекцията ARCH е по дизайн на датското студио Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Колекцията се състои от различни модули, които  могат да се  комбинират според пространствто или да се използват самостоятелно. Градинската табуретка Arch може може да се използва като допълнение към всеки модул от колекцията Arch или като самостоятелен елемент.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели ARCH са проектирани и изработени от  Cane-line weave®  влакно, текстил –  Cane-line Natte®  и имат здрава основа от тиково дърво. Влакното  Cane-line weave®  е изработено от високоустойчив, оцветен с разтвор полиетилен (PE), който е идеален за използване на открито,
  защото издържа на влага и големи промени в температурата. Както структурата на влакната, така и тъканта гарантират еластичност и оптимален комфорт на седене.  Устойчиво е на UV лъчи и изисква минимална поддръжка. Разработено, за да издържи климатичните условия по целия свят, запазвайки цвят и форма за много години. Текстилът Cane-line Natte® съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в натурален цвят на основното тяло и възглавници цвят таупе.

  Градинска табуретка ARCH  размери:

  Ширина: 73 см

  Дълбочина: 73 см

  Височина:   40 см

  Тегло: 10 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински дивани може да видите тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло 10 кг
  Размери 78 × 78 × 40 см
  Производител

  Височина

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско легло CONIC

  • Шезлонг CONIC

  • Градински диван CONIC, единичен модул

  • Градинско кресло CONIC

  • Градинска ниска маса CONIC