Градинскo кресло ARCH, с висока облегалка

Градинско кресло ARCH с висока  облегалка  в натурален цвят на основното тяло и възглавници цвят таупе.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКО КРЕСЛО  ARCH

  Градинско кресло с висока облегалка от колекцията ARCH е по дизайн на датското студио Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Колекцията се състои от различни модулли, които  могат да се  комбинират според пространствто или да се използват самостоятелно. Подвижните елементи на подлакътниците и облегалките  дават възможност за различна визия на модулите.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели ARCH са проектирани и изработени от  Cane-line weave®  влакно, текстил –  Cane-line Natte®  и имат здрава основа от тиково дърво. Влакното  Cane-line weave®  е изработено от високоустойчив, оцветен с разтвор полиетилен (PE), който е идеален за използване на открито,
  защото издържа на влага и големи промени в температурата. Както структурата на влакната, така и тъканта гарантират еластичност и оптимален комфорт на седене.  Устойчиво е на UV лъчи и изисква минимална поддръжка. Разработено, за да издържи климатичните условия по целия свят, запазвайки цвят и форма за много години. Текстилът Cane-line Natte® съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в натурален цвят на основното тяло и възглавници цвят таупе.

  Градинско кресло  ARCH  размери:

  Ширина: 109 см

  Дълбочина: 91см

  Височина:   107см

  Тегло: 27 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински дивани може да видите тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло 27 кг
  Размери 109 × 91 × 107 см
  Производител

  Височина

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло CONIC

  • Шезлонг CONIC

  • Градинска ниска маса CONIC

  • Градински диван CONIC, единичен модул

  • Градинско легло CONIC