Голямо градинско кресло HIVE, зелено

Голямо градинско кресло  Hive от  ръчно изплетено влакно Cane-line Weave

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГОЛЯМО ГРАДИНСКО КРЕСЛО HIVE

  Голямо градинско кресло  от колекция HIVE  е проектирано от изплетено влакно Cane-line Weave и основа от тиково дърво или алуминий. Високото качество на използваните материали позволява креслото да  да бъде ползвано навън при всякакви атмосферни условия и среда. Колекция HIVE съчетава елегантен дизайн с ръчна изработка и внимание към всеки детайл, която се извършва в собствени работилници на Cane-line в Индонезия. Колекцията е резултат от сътрудничеството между датския производител Cane-Line и дизайнери от криейтив студиото STRAND+HVASS. Плод на общата им работа е уникална серия луксозни градински мебели, подходящи за всички сезони. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия.Колекцията се състои от градинска люлка и градинско кресло  в три варианта в два цвята Това разнообразие позволява множество комбинации в градината или на терасата. Градинското кресло може да бъде поръчано с основа с крака като кресло или с въже, за да бъде монтирано като удобна люлка.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели HIVE са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници Cane-line AirTouch, които съчетават усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Използваните материали гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в два цвята на основното тяло: натурален и зелен.

  Два варианта на основата: тиково дърво и алуминий.

  Пет цвята на възглавниците: зелен, turmeric yellow, таупе, кафяв и пясъчно сиво.

  Градинско голямо креско HIVE с размери:

  Широчина: 87 см

  Дълбочина на седалката: 59 см

  Височина: 124 см

  Височина на седалката: 63 см

  Височина на подлакътници: 63 см

  Височина на възглавницата: 10 см

  Тегло: 11,7 кг

  Размер на основата:

  Широчина: 75 см

  Дълбочина: 69 см

  Височина: 42 см

  Тегло: 2,3 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински кресла може да разгледате тук, а пълната колекция HIVE вижте тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Тегло 14 кг
  Производител

  Цвят

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON – Sunbrella Natte Light-grey

  • Градинско кресло DIAMOND, плетено

  • Градински стол с висока облегалка BREEZE