Помощна масичка/стол 2 в 1 AREA

Масичка/стол AREA  в два цвята и с възможност за възглавница.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА ПОМОЩНА МАСА AREA

  Помощна градинска масичка AREA на датския производител Cane-Line предлага иновативен поглед към външното обзавеждане – масичка и стол в едно. Съчетание на мултифукционалност и елегантен дизайн, а вие избирате как да използвате продукта – като стол или удобна масичка. Плотът ма масичката е от прахово-боядисан алуминий, а крачетата от тиково дърво. В случай, че искате да ползвате помощната градинска масичка като стол, може да добавите възглавница за по-голям комфорт. Иновативният продукт е дизайн на проектантското студио Welling/Ludvik и е предназначен за употреба през всички сезони както във външни, така и във вътрешни пространства.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични характеристики, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително бавно стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала. Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Текстилът на възглавниците е Sunbrella®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с преносимата масичка.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природно масло. Почистването на текстила става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало, а възглавниците прибрани на сухо. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Вариации

  Предлага се в два цвята на плота – тъмен графит или бял, комбинирани с крачета от тиково дърво и с възможност да добавите възглавничка в сив цвят, в случай че го ползвате като стол.

  Помощна градинска масичка AREA с размери:

  Диаметър: 40 см

  Височина: 46.5 см

  Височина на възглавницата: 1 см

  Тегло: 2.8 kg

  Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Разгледайте цялата колекция AREA тук, а още идеи за градински маси може да видите тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Тегло Няма
  Размери Няма
  Възглавница

  ,

  Производител

  Цвят

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Странична помощна масичка TIME OUT

  • Странична масичка MEGA

  • Преносима маса ON THE MOVE

   493.00 лв.705.00 лв.