Бар стол BREEZE

Градински бар стол Breeze в три цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ БАР СТОЛ BREEZE

Бар стол BREEZE e естествено продължение към широката гама модели от едноименната колекция. Подходящ е не само за заведения, но и за нестандарни екстериорни решения в градината. Ръчно изплетен от висококачествен материал позволяващ използването му навън през всички сезони. Колекция BREEZE съчетава елегантен дизайн с ръчна изработка и внимание към всеки детайл, която се извършва в собствени работилници на Cane-line в Индонезия. Колекцията е резултат от сътрудничеството между датския производител Cane-Line и дизайнери от криейтив студиото STRAND+HVASS. Плод на общата им работа е уникална серия луксозни градински мебели, подходящи за всички сезони. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия.

Качествени характеристики

Градинските мебели BREEZE са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® . Това гарантира, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на градинските мебели е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

Вариации

Предлага се в черен, светло сив и бял цвят.

Бар стол BREEZE с размери:

Широчина: 52.5 см

Дълбочина на седалката: 53 см

Височина: 101 см

Височина на седалката: 75 см

Тегло: 6.6 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински столове може да разгледате тук, а пълната колекция градински мебели вижте тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Тегло 10 kg
Размери 57 × 106 × 57 cm
Производител

Цвят

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения