Градински диван BREEZE

Градински, ръчно изработен диван Breeze в три цвята на основното тяло и седем цветови вариации на възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ ДИВАН BREEZE

  Двуместен градински диван, естествено допълнение към елегантната и стилна колекция BREEZE. Моделът може да се ползва както самостоятелно, така и в комбинация със столовете от едноименната колекция или други столове или пуфове на датския производител Cane-line. Колекция BREEZE съчетава елегантен дизайн с ръчна изработка и внимание към всеки детайл, която се извършва в работилници на Canе-line в Индонезия. Колекцията е резултат от сътрудничеството между датския производител и дизайнери от криейтив студиото STRAND+HVASS. Плод на общата им работа е уникална серия луксозни градински мебели, подходящи за всички сезони. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия. Колекцията се състои от градински диван, кресло, три модела столове, масичка и бар стол. Това разнообразие позволява множество комбинации в градината или на терасата.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели BREEZE са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е четири вида, в зависимост от цвета – Cane-line®Natte, Cane-line Link, Cane-line Limit и Cane-line Focus. Те съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Te

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в черен, светло сив и бял цвят на основното тяло и в седем цвята възглавници – taupe (между кафяво и сиво), бял, светло сив, син, сив, тъмно сив и черен .

  Градински диван BREEZE с размери:,

  Дължина: 154 см

  Дълбочина на седалката: 76 см

  Височина: 78 см

  Височина на седалката: 37 см

  Височина на възглавниците: 2 см

  Височина на подлакътници: 55 см

  Тегло: 16.2 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински дивани може да разгледате тук, а пълната колекция BREEZE вижте тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло Няма
  Размери Няма
  Производител

  Цвят

  , ,

  Възглавница

  , , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван MOMENTS

  • Градински диван ANGLE, троен

  • Градински диван DIAMOND, двоен, плетен

  • Градински диван KINGSTON