Градинско кресло BREEZE

Градинско, ръчно изработено кресло  Breeze, в три цвята на основното тяло и шест цветови вариации на възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


This product is currently out of stock and unavailable.

ГРАДИНСКО КРЕСЛО BREEZE

Елегантното градинско кресло от колекция BREEZE  е ръчно изплетено около метална рамка, извита изключително прецизно, с цел постигане на уникална лекота и удобство. Високото качество на използваните материали позволява креслото да бъде ползвано навън при всякакви атмосферни условия и среда. За още по-голям комфорт градинското кресло може да бъде поръчано с възглавници. Колекция BREEZE съчетава елегантен дизайн с ръчна изработка и внимание към всеки детайл, която се извършва в собствени работилници на Cane-line в Индонезия. Колекцията е резултат от сътрудничеството между датския производител Cane-Line и дизайнери от криейтив студиото STRAND+HVASS. Плод на общата им работа е уникална серия луксозни градински мебели, подходящи за всички сезони. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия. Колекцията се състои от градински диван, два модела кресла и столове, масичка и бар стол. Това разнообразие позволява множество комбинации в градината или на терасата.

Качествени характеристики

Градинските мебели BREEZE са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е три вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte, Link Selected PP и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания. Link Selected PP e изработен от 100% полиестер и е с UV защита.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

Вариации

Предлага се в черен, светло сив и бял цвят на основното тяло и в шест цвята възглавници – taupe (между кафяво и сиво), бял, светло сив, син, сив и черен .

Градинско кресло BREEZE с размери:

Широчина: 87 см

Дълбочина на седалката: 72 см

Височина: 73 см

Височина на седалката: 38 см

Височина на подлакътници: 53 см

Височина на възглавницата: 2 см

Тегло: 7.7 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински кресла може да разгледате тук, а пълната колекция BREEZE вижте тук

Тегло 10 kg
Размери 92 × 78 × 77 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

, ,

Възглавница

Link Selected PP Blue, Sunbrella Natte Black, Sunbrella Natte Grey, Sunbrella Natte White, Tempotest Taupe, Не

Отзиви

Няма отзиви все още.

Само потребители, влезли в профила си и закупили този продукт, могат да публикуват отзиви.

Други предложения