Градински стол BREEZE

Екстериорен стол Breeze e с дължина 60 см, височина 83 см, дълбочина 62 см и височина на седалката 45 см, в три цвята.
Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ СТОЛ BREEZE

  Класически модел градински стол за хранене, с възможност за подреждане един в друг, което е идеално за малки пространства, обществени зони, кафенета, заведения за хранене и т.н. Под всеки стол има скоба, предназначена за контрол на подреждане на множество столове. Подходящ е както за балкона, така и за градината. Високото качество на използваните материали, позволяват столът BREEZE да бъде ползван навън при всякакви атмосферни условия и среда. Колекция BREEZE съчетава елегантен дизайн с ръчна изработка и внимание към всеки детайл, която се извършва в собствени работилници на Cane-line в Индонезия. Колекцията е резултат от сътрудничеството между датския производител Cane-Line и дизайнери от криейтив студиото STRAND+HVASS. Плод на общата им работа е уникална серия луксозни градински мебели, подходящи за всички сезони. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия. Колекцията се състои от градински диван, кресло, три модела столове, масичка и бар стол. Това разнообразие позволява множество комбинации в градината или на терасата.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели BREEZE са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е четири вида, в зависимост от цвета – Cane-line®Natte, Cane-line Link, Cane-line Limit и Cane-line Focus. Te съчетават усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Градинските столове BREEZE могат да се подреждат един в друг, за по-лесно съхранение.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в черен, светло сив и бял цвят на основното тяло и в седем цвята възглавници – taupe (между кафяво и сиво), бял, светло сив, син, сив, тъмно сив и черен. Може да бъде поръчан в сет от два броя.

  Градински стол BREEZE с размери:

  Широчина: 60 см

  Дълбочина на седалката: 62 см

  Височина: 83 см

  Височина на седалката: 45 см

  Височина на възглавниците: 2 см

  Височина на подлакътници: 67 см

  Тегло: 6.4 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински столове може да разгледате тук, а пълната колекция BREEZE вижте тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

   

  Тегло Няма
  Размери Няма
  Производител

  Цвят

  , ,

  Възглавница

  , , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински плетен стол LESS

  • Градински плетен стол LEAN

  • Градински стол DERBY

  • Градински стол DIAMOND, плетен