Градински диван CHESTER

Троен градински диван CHESTER в цвят графит и натурален и с възглавници в четири цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 

 


  ГРАДИНСКИ ДИВАН CHESTER

  Троен градински диван CHESTER в класически стил, част от едноименната колекция мебели за градина. Изчистеният скандинавски дизайн гарантира, че мебелите от тази колекция изглеждат страхотно както на дворове и градини, така и на големи тераси.  Луксозната класическа колекция CHESTER се състои от диван, кресло и ниска масичка за кафе.

  Качествени характеристики

  Градинският диван е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно, с възможност за текстилни възглавници. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Белите и кафяви възглавници се предлагат с ядро със специалната технология QuickDryFoam®, за бързо изсъхване. Текстилът на възглавниците е Cane-line®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен.

  Вариации

  Предлага се в два цвята – графит и натурален. Може да избирате между четири цвята възглавници – taupe (между сиво и кафяво), черно, бяло и светло сиво.

  Градински диван CHESTER с размери:

  Дължина: 197 см

  Дълбочина на седалката: 85 см

  Височина: 63 см

  Височина на седалката: 30 см

  Височина на възглавницата: 11 см

  Тегло:  34 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Разгледайте и останалите градински мебели от колекция CHESTER

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

   

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван KINGSTON

  • Градинска маса CHESTER

  • Градинско кресло CHESTER

  • Градински диван MOMENTS, троен