Градинска маса CHESTER

Градинска мултифункционална масичка CHESTER в цвят графит и натурален и с възглавници в четири цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Повече информация за продукта може да прочетете по-надолу на страницата.

 

 


ГРАДИНСКА МАСА CHESTER

Функционална ниска градинска маса CHESTER, част от едноименната колекция мебели за градина. В комбинация с възглавници тя може да се използва и като удобна табуретка. Класическият скандинавски дизайн гарантира, че мебелите от тази колекция изглеждат страхотно както на дворове и градини, така и на големи тераси. Луксозната класическа колекция CHESTER се състои от диван, кресло и ниска масичка за кафе.

Качествени характеристики

Градинската маса/табуретка е изработена от изключителното гъвкаво, наплетено влакно, с възможност за текстилни възглавници или стъклен плот. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Белите и кафяви възглавници се предлагат с ядро със специалната технология QuickDryFoam®, за бързо изсъхване. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен.

Вариации

Предлага се в два цвята – графит и натурален. В случай, че моделът ще бъде  използван като маса, може да се поръча със стъклен плот. За използването му като табуретка може да избирате между четири цвята възглавници – taupe (между сиво и кафяво), черно, бяло, светло сиво и кафяво.

Градинска маса / табуретка CHESTER с размери:

Дължина: 60 см

Широчина: 60 см

Височина: 30 см

Височина на възглавницата: 11 см

Дебелина на стъкления плот: 0.8 см

Тегло:  5.8 кг

Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Разгледайте и останалите градински мебели от колекция CHESTER

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Размери 60 × 60 × 30 cm
Производител

Цвят

,

Възглавница

, , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения