Градинска помощна маса CHILL-OUT

Функционална преносима маса за балкон и градина в два цвята и два размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКА ПОМОЩНА МАСА CHILL-OUT

  Функционални маси за балкон и градина изработени от прахово боядисан алуминий, с уникална система за регулиране на две височини, което ги прави многофункционални. Могат да се използват като офис маса, кафе масичка или като практична маса за хранене или всичко това заедно, благодарение на двата плота, разположени на различни нива. Масите за балкон и градина CHILL-OUT са проектирани от датското дизайнерско студио STRAND+HVASS, известно с изчистен, типично скандинавски, функционален и минималистичен дизайн.

  Качествени характеристики

  Праховото боядисания алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
  В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Алуминиевите мебели обикновено изискват минимална поддръжка. Ако мебелите се съхраняват близо до вода (морски бяг, басейн и пр.), ще трябва да се почистват по-често с прясна вода и сапун. Избягвайте удряне на алуминиевата повърхност, за да избегнете вдлъбнатини, тъй като това може да повреди праховото покритие. Нарушаването на неговата цялост ще позволи на
  влагата да достигне до алуминия и да повреди покритието. Вази, стъкло и подобни предмети могат да доведат до маркировки на повърхността, ако има влага на тяхното външно дъно и престоят върху алуминиевата повърхност повече дни. Използвайте подложка или се уверете, че повърхността е чиста и суха, преди предметите да бъдат поставени на масата и престоят върху нея в продължение на няколко дни.

  Вариации

  Предлагат се в бял и черен цвят и в два модела – единичен и двоен.

  Преносима маса за балкон и градина CHILL-OUT с размери:

  Дължина: 66 см / 104 см

  Широчина: 90 см / 90 см

  Височина: 40 см

  Тегло: 12.7 кг / 18.7 кг

  Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Пълната колекция CHILL-OUT може да разгледате тук, а още идеи за маси за балкон и градина вижте тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери Няма
  Големина

  ,

  Производител

  Цвят

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска маса CHESTER