Помощни масички CHILL-OUT

Комплект помощни маси за балкон и градина от алуминий, в бял цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 

1,279.00 лв.

ПОМОЩНИ МАСИ CHILL-OUT

Функционални маси за балкон и градина изработени от прахово боядисан алуминий. Функцията за прибиране една в друга ги прави практично и удобно решение за маса около басейн, шезлонг или дори пуф. Масите за балкон и градина CHILL-OUT са проектирани от датското дизайнерско студио STRAND+HVASS, известно с изчистен, типично скандинавски, функционален и минималистичен дизайн.

Качествени характеристики

Праховото боядисания алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Алуминиевите мебели обикновено изискват минимална поддръжка. Ако мебелите се съхраняват близо до вода (морски бяг, басейн и пр.), ще трябва да се почистват по-често с прясна вода и сапун. Избягвайте удряне на алуминиевата повърхност, за да избегнете вдлъбнатини, тъй като това може да повреди праховото покритие. Нарушаването на неговата цялост ще позволи на
влагата да достигне до алуминия и да повреди покритието. Вази, стъкло и подобни предмети могат да доведат до маркировки на повърхността, ако има влага на тяхното външно дъно и престоят върху алуминиевата повърхност повече дни. Използвайте подложка или се уверете, че повърхността е чиста и суха, преди предметите да бъдат поставени на масата и престоят върху нея в продължение на няколко дни.

Вариации

Предлагат се в бял цвят и в два модела – единичен и двоен.

Преносими маси за балкон и градина CHILL-OUT с размери:

Дължина: 51 см / 44 см

Широчина: 51 см / 44 см

Височина: 43 см / 39

Тегло: 7.05 кг

Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Пълната колекция CHILL-OUT може да разгледате тук, а още идеи за маси за балкон и градина вижте тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 51 × 51 × 43 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения