Градински диван CONIC, двоен

Модулен градински диван Conic в два цвята – сив и светло сив, и в два модула – ляв и десен.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ ДИВАН CONIC

  Двуместният градински диван от колекцията CONIC е оборудван със специален текстил Cane-line AirTouch®, комбинация между мек Sunbrella® текстил и устойчивото покритие Cane-line Tex®. Едновременното им използване гарантира комфортна, мека и непромокаема повърхност с дълъг живот, без значение от атмосферните условия. Градинските мебели от колекция CONIC имат лесна за използване система за свързване, която дава възможност “закачането” на отделни модули един към друг само с един клик, без да  е необходимо тяхното обръщане. Диванът може да се използва самостоятелно или да бъде част от голяма мебелна композиция. Вие влизате в ролята на дизайнер и сами решавате как да изградите пространството.

  Качествени характеристики

  Текстилът на градинския диван е  Cane-line AirTouch®, създадени специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Основна цел при създаването на екстериорния текстил е успешното комбинираме на издръжливостта на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в два цвята – светло сив и сив.

  Градински диван CONIC с размери:

  Дължина: 140 см

  Дълбочина: 82 см

  Височина: 82 см

  Височина на седалката: 42 см

  Тегло: 22.5 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински дивани може да видите тук, а пълната колекция градински мебели CONIC разгледайте тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло 45 кг
  Размери 145 × 79 × 87 см
  Производител

  Цвят

  ,

  Модули

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло CONIC

  • Шезлонг CONIC

  • Градинска ниска маса CONIC

  • Градински диван CONIC, единичен модул

  • Градинско легло CONIC