Градински диван CONIC, двоен

Модулен градински диван Conic в два цвята – сив и светло сив, и в два модула – ляв и десен.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ ДИВАН CONIC

Двуместният градински диван от колекцията CONIC е оборудван със специален текстил Cane-line AirTouch®, комбинация между мек Sunbrella® текстил и устойчивото покритие Cane-line Tex®. Едновременното им използване гарантира комфортна, мека и непромокаема повърхност с дълъг живот, без значение от атмосферните условия. Градинските мебели от колекция CONIC имат лесна за използване система за свързване, която дава възможност “закачането” на отделни модули един към друг само с един клик, без да  е необходимо тяхното обръщане. Диванът може да се използва самостоятелно или да бъде част от голяма мебелна композиция. Вие влизате в ролята на дизайнер и сами решавате как да изградите пространството.

Качествени характеристики

Текстилът на градинския диван е  Cane-line AirTouch®, създадени специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Основна цел при създаването на екстериорния текстил е успешното комбинираме на издръжливостта на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в два цвята – светло сив и сив.

Градински диван CONIC с размери:

Дължина: 140 см

Дълбочина: 82 см

Височина: 82 см

Височина на седалката: 42 см

Тегло: 22.5 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински дивани може да видите тук, а пълната колекция градински мебели CONIC разгледайте тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Тегло 45 kg
Размери 145 × 79 × 87 cm
Производител

Цвят

,

Модули

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения