Градинско легло CONIC

Градинско легло Conic в два цвята – светло сив и сив.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКО ЛЕГЛО CONIC

Градинското легло от колекция за градината CONIC е гаранция за максимален релакс сред природата. Поставено навън, леглото може да се използва еднакво ефективно както като самостоятелна мебел, така и в комбинация с останалите елементи от едноименната колекция.

Качествени характеристики

ТТекстилът на градинския диван е  Cane-line AirTouch®, създадени специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Основна цел при създаването на екстериорния текстил е успешното комбинираме на издръжливостта на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в два цвята – светло сив и сив.

Градинско легло CONIC с размери:

Широчина: 120 см

Дълбочина: 140 см

Височина: 82 см

Височина на седалката: 42 см

Тегло: 30 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински дивани може да видите тук, а пълната колекция градински мебели CONIC разгледайте тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Тегло 45 kg
Размери 145 × 79 × 87 cm
Производител

Цвят

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения