Градински диван CONNECT, ъглов модул

Градински ъглов модулен диван с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКИ ДИВАН CONNECT

  Градински диван CONNECT е оптимална комбинация от класическата визия на плетените градински мебели и функционалност. Модулната конструкция на градинските мебели от колекция CONNECT позволява разнообразни комбинации съобразно вашите нужди и пространство, по отношение на размери и форми.

  Качествени характеристики

  Градински диван CONNECT е проектиран и изработен от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че диванът може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката му. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Практични и удобни възглавници, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при валеж, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът е  Sunbrella®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Градинският диван се предлага в цвят taupe (между кафяво и сиво) на основното тяло. Възглавниците се предлагат в два цвята – кафяв и бял. Препоръчително е през есенно-зимния период диванът да бъде покрито с покривало, което да я предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.
  Луксозната колекция градински мебели включва девет модулни елемента и два модула, които могат да бъдат комбинирани по безброй начини, така че да се “изгради” ъглов диван, голям диван или свободно стоящи модули. Независимо какъв ефект искате да постигнете, изчистените форми и уникалния комфорт, които колекцията доставя, носят чисто удоволствие.

  Градински диван CONNECT, ъглов модул с размери:

  Дължина: 84 см

  Дълбочина на седалката: 84 см

  Височина: 64 см

  Височина на седалката: 30 см

  Височина на възглавниците: 8 см

  Тегло:  12.4 кг

  Още идеи за градински дивани вижте тук, пълната колекция CONNECT може да разгледате тук

  Размери 84 × 84 × 64 см
  Възглавница

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван FLEX, десен модул

  • Градински ъглов диван MOMENTS

  • Градински диван CONIC, двоен

  • Градински диван FLEX, ляв модул

  • Градински диван SAVANNAH, ъглов модул