Градинско кресло CONNECT

Градинско кресло с опция за възглавници и размери – дължина 84см, височина 64см, дълбочина 84см и височина на седалката 30см.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 


  ГРАДИНСКО КРЕСЛО CONNECT

  Градинското кресло CONNECT е оптимална комбинация от класическата визия на плетените градински мебели и функционалност. Модулната конструкция на градинските мебели от колекцията позволява разнообразни комбинации, съобразно вашите нужди и пространство, по отношение на размери и форми.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели CONNECT са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Практични и удобни възглавници подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при валеж, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът е  Cane-line®Natte и Cane-line Focus, които съчетават усещането за мекотата на интериорния текстил и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Градинското кресло се предлага в два цвята на основното тяло – taupe (между кафяво и сиво) и  комбинация от черно и антрацит. Възглавниците се предлагат в дванадесет цвята. Препоръчително е през есенно-зимния период градинското кресло да бъде покрито с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.
  Луксозната колекция градински мебели включва девет модулни елемента и два модула, които могат да бъдат комбинирани по различни начини, така че да се “изгради” ъглов диван, голям диван или свободно стоящи модули. Независимо какъв ефект искате да постигнете, изчистените форми и уникалният комфорт, които колекцията доставя, носят чисто удоволствие.

  Градинското кресло CONNECT е с размери:

  Широчина: 84 см

  Дълбочина на седалката: 84 см

  Височина: 64 см

  Височина на седалката: 30 см

  Височина на възглавниците: 8 см

  Тегло:  14.2 кг

  Още идеи за градински кресла вижте тук, пълната колекция CONNЕCT може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло BREEZE

  • Градинско кресло DIAMOND, плетено

  • Градинско кресло CHESTER

  • Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON

  • Градински стол с висока облегалка BREEZE