Градинска лежанка CONNECT, десен модул

Градински модулна лежaнка с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКА ЛЕЖАНКА CONNECT

  Градинската лежанка CONNECT е оптимална комбинация от класическата визия на плетените градински мебели и функционалност. Модулната конструкция на градинските мебели от колекцията позволява разнообразни комбинации съобразно вашите нужди и пространство, по отношение на размери и форми.

  Качествени характеристики

  Градинска лежанка CONNECT е проектирана и изработена от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че лежанката може да бъде оставена навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за нейната поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Практични и удобни възглавници, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при валеж, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът е  Cane-line®Natte и Cane-line Focus, които съчетават усещането за мекотата на интериорния текстил и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете калъфите на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Градинската лежанка се предлага в цвят taupe (между кафяво и сиво) на основното тяло. Възглавниците се предлагат в дванадесет цвята. Препоръчително е през есенно-зимния период лежанката да бъде покрита с покривало, което да я предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.
  Луксозната колекция градински мебели включва девет модулни елемента и два модула, които могат да бъдат комбинирани по безброй начини, така че да се “изгради” ъглов диван, голям диван или свободно стоящи модули. Независимо какъв ефект искате да постигнете, изчистените форми и уникалния комфорт, които колекцията доставя, носят чисто удоволствие.

  Градинската лежанка CONNECT, десен модул е с размери:

  Дължина: 153 см

  Дълбочина на седалката: 77 см

  Височина: 64 см

  Височина на седалката: 30 см

  Височина на възглавниците: 8 см

  Тегло:  16 кг

  Още идеи за градински дивани вижте тук, пълната колекция CONNECT може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 153 × 77 × 64 см

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван FLEX, десен модул

  • Градински диван MOMENTS, десен модул

  • Градински диван CONIC, двоен – grey, десен модул

  • Градински диван SAVANNAH, десен модул