Градинска табуретка CONNECT

Градинска табуретка с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКА ТАБУРЕТКА CONNECT

  Градинска табуретка CONNECT е оптимална комбинация от класическата визия на плетените градински мебели и функционалност. Табуретката може да се използва и като масичка. Модулната конструкция на градинските мебели от колекция Connect позволява разнообразни комбинации, съобразно вашите нужди и пространство, по отношение на размери и форми.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели от серия CONNECT са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че можете да ги оставите навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за тяхната поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Практични и удобни възглавници подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът е  Cane-line®Natte и Cane-line Focus, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които мебелите не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Табуретката се предлага в цвят taupe (между кафяво и сиво) на основното тяло. Възглавниците се предлагат в дванадесет цвята. Препоръчително е през есенно-зимния период табуретката да бъде покрита с покривало, което да я предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.
  Луксозната колекция градински мебели включва девет модулни елемента и два модула, които могат да бъдат комбинирани по безброй начини, така че да се “изгради” ъглов диван, голям диван или свободно стоящи модули. Независимо какъв ефект искате да постигнете, изчистените форми и уникалния комфорт, които колекцията доставя, носят чисто удоволствие.

  Градинска табуретка CONNECT е с размери:

  Дължина: 71 см

  Широчина: 71 см

  Височина: 30 см

  Височина на възглавницата: 8 см

  Тегло:  6 кг

  Още идеи за градински столове и табуретки вижте тук, пълната колекция CONNЕCT може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 70 × 70 × 31 см
  Производител

  Възглавница

  , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска ниска табуретка KINGSTON

  • Градинска висока табуретка KINGSTON

  • Градински пуф DIVINE

  • Градинска плетена табуретка DIAMOND