Люлеещ стол COPENHAGEN

Люлеещ стол Copenhagen в два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ЛЮЛЕЕЩ СТОЛ COPENHAGEN

Люлеещ стол изработен от прахово-покрит алуминий, способен да издържи на всякакви метеорологични условия. Може да се използва навън както самостоятелно, така и като част останалите мебели, дело на дизайнерите на Cane-line. Седалката и облегалката са перфорирани за максимална пропускливост в случай на обилно намокряне с вода. Дизайнерският тандем Strand+Hvass, автор на колекцията, е съчетал  по фантастичен начин в Copenhagen елегантността на алуминия и южноамериканският аристократизъм  на тиковото дърво. Функционалността се изразява в множеството вариации на приложенията на мебелите, които колекцията предлага. Единственото изискване е да дадете воля на въображението си.

Качествени характеристики

Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

За почистването на градинските мебели от прахово-боядисан алуминий е достатъчна мека четка и сапунена вода. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на конденз, плесен и мухъл.

Вариации

Предлага в два цвята – тъмно сив (lava-grey) и aqua.

Люлеещ стол COPENHAGEN с размери:

Широчина: 72 см

Дълбочина: 88 см

Височина: 76 см

Височина на седалката: 36 см

Тегло: 7.5 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински маси може да разгледате тук, а цялата колекция COPENHAGEN вижте тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Цвят

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения