Градинска маса COPENHAGEN, разтегаема

Градинска маса Copenhagen, разтегаема, с плот от тиково дърво.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА МАСА COPENHAGEN

  Градинска маса Copenhagen, разтегаема, с плот  от тиково дърво и крака от прахово-покрит алуминий, способен да издържи на всякакви метеорологични условия. Масата е с допълнителни модули, които я правят разтегаема до внушителните 243 см дължина. Дизайнът е вдъхновен от скандинавския градски живот, в който изчистеният и добре изглеждащ дизайн, върви ръка за ръка с домашния уют. Масата може да се използва както навън, така и във вътрешни пространства. Дизайнерският тандем Strand+Hvass, автор на колекцията, е съчетал  по фантастичен начин в Copenhagen, елегантността на алуминия и южноамериканският аристократизъм  на тиковото дърво. Функционалността се изразява в множеството вариации на приложенията на мебелите, които колекцията предлага. Единственото изискване е да дадете воля на въображението си.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични характеристики, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително бавно стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала. Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с преносимата масичка.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природно масло, поради което е препоръчително да се избягва поставянето на стол с възглавница под маса от тикова дървесина, например, за да се избегне вероятно замърсяване на възглавницата. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на конденз, плесен и мухъл.

  Вариации

  Предлага в цвят на алуминиевите рамки lava grey и плот от тиково дърво.

  Градинска маса COPENHAGEN с размери в неразтегнато и разтегнато положение:

  Дължина: 16о см / 243 см

  Широчина: 85 см / 85 см

  Височина: 74 см

  Тегло: 28 кг

  Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Още идеи за градински маси може да разгледате тук, а цялата колекция COPENHAGEN вижте тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 160 × 85 × 74 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска ниска маса CONIC

  • Маса AREA

  • Градинска маса CORE