Градински стол COPENHAGEN

Градински стол Copenhagen в два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ СТОЛ COPENHAGEN

Градински стол изработен от прахово-покрит алуминий, способен да издържи на всякакви метеорологични условия. Може да се използва навън както самостоятелно, така и като част останалите мебели, дело на дизайнерите на Cane-line. Седалката и облегалката са перфорирани за максимална пропускливост в случай на обилно намокряне с вода. Столът се предлага в два цвята – бял и марсала.

Качествени характеристики

Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

През есенно-зимния период е добре градинските мебели да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително да бъде покрит с покривало. Уверете се, че е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздух, за да се избегне образуване на конденз. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването им при следваща употреба. Градинските столове могат да се подреждат един в друг, което улеснява тяхното съхранението.  Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага в два цвята – бял и марсала.

Градински стол COPENHAGEN с размери:

Широчина: 52 см

Дълбочина: 63 см

Височина: 80 см

Височина на седалката: 45 см

Тегло: 4 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински маси може да разгледате тук, а цялата колекция COPENHAGEN вижте тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

 

Размери Няма
Производител

Цвят

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения