Градинска маса CORE

Градинска маса с плот от тиково дърво, в три размера и два цвята на алуминиевата рамка.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА МАСА CORE

  Градинска маса от колекцията CORE елегантно съчетаваща класическата с модерната линия в дизайна. В допълнение използването на тикова дървесина в екстериора, издига ново ниво в мебелировката навън, в градината. Меките извивки на плота на масата са сдвоени с прахово боядисани алуминиеви тръби. В резултат на това, леката на външен вид маса, предлага изключителна здравина и стабилност.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични характеристики, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително бавно стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.

  Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
  В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с избраната маса.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природно масло, поради което е препоръчително да се избягва поставянето на стол с възглавница под маса от тикова дървесина, например, за да се избегне вероятно замърсяване на възглавницата. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на конденз, плесен и мухъл.

  Вариации

  Масата се предлага в два цвята на рамката -тъмно сив (lava-grey) и кафяв, в шест размера.

  Градинска маса CORE с размери:

  Дължина: 160 см / 160 см / 210 см / 210 см / 274 см / 274 см

  Широчина: 90 см / 100 см / 90 см / 100 см / 90 см / 100 см

  Височина: 74 см / 74 см / 74 см / 74 см / 74 см / 74 см

  Тегло: 38 kg / 54 kg / 68 kg

  Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане.

  Още маси за балкон и градина може да видите тук, а пълната колекция CORE може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

   

  Размери Няма
  Производител

  Големина

  , , , , ,

  Цвят

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска маса COPENHAGEN, разтегаема

  • Маса AREA