Градински стол с подлакътници CORE

Градински стол с подлакътници Core, в два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ СТОЛ CORE

Градински стол с подлакътници CORE с ергономична форма и с текстил, специално създаден за мебели, които се използват навън, като в същото време предлага елегантността и мекотата на класическия, интериорен текстил. Друго предимство на столовете от колекцията е способността им да се прибират един в друг, което е функционално, особено за малки пространства. Леката конструкция прави столовете подходящи  и за кафенета, външни заведения и обществени пространства. Колекцията е дело на датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen.

Качествени характеристики

Текстилът на градинския стол е SoftTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила на градинския стол е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в сив цвят.

Градински стол с подлакътници CORE с размери:

Широчина: 60 см

Дълбочина: 63 см

Височина: 83 см

Височина на седалката: 46 см

Тегло: 4.9 кг

Още столове за балкон и градина може да видите тук, а пълната колекция CORE може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Възглавница

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения