Градинска плетена табуретка DIAMOND

Градинска плетена табуретка Diamond в таупе цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКА ТАБУРЕТКА DIAMOND

  Красива градинска плетена табуретка DIAMOND отговаряща на удобството и лукса на мебелите от едноименната колекция. За по-голям комфорт е оборудвана с възглавница със специален непромокаем текстил, която е подвижна и ако се махне табуретката може да се използва като преносима малка масичка. Изборът на материали, както и съвременния облик, подчертават скандинавския дизайн. Табуретката е изработена от изключителното гъвкаво, наплетено въже Cane-line Soft-Rope® и текстилни възглавници, които гарантират, че DIAMOND може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Колекцията предлага иновативен поглед към градинските мебели, изпълнена в непреходен във времето дизайн.  С колекция DIAMOND, датските дизайнериFoersom & Hiort-Lorenzen са успели да създадат изцяло нов облик на мебелите, пренасяйки удобството на интериорните мебели навън. Градинската композиция е с много добре обмислени детайли – прецизни шевове и прави линии, създаващи красив силует.  Функционалността, предложена от мебелите от колекцията, позволява да създадете своя собствена дневна навън.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели DIAMOND са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния въже Cane-line Soft-Rope® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Практични и удобни възглавници подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при валеж, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът е  Cane-line®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в цвят таупе

  Градинска плетена табуретка DIAMOND с размери:

  Дължина: 70 см

  Широчина: 70 см

  Височина: 40 см

  Тегло: 6.8 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Всички градински мебели от колекция DIAMOND може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери 70 × 70 × 40 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска табуретка CONNECT

  • Градински пуф DIVINE

  • Градинска висока табуретка KINGSTON

  • Градинска ниска табуретка KINGSTON