Градинска табуретка DIAMOND

Градинска табуретка Diamond в два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКА ТАБУРЕТКА DIAMOND

Красивата градинска табуретка Diamond отговаря на удобството и лукса на мебелите от едноименната колекция. За по-голям комфорт е оборудвана с възглавница със специален непромокаем текстил, която е подвижна и ако се махне табуретката може да се използва като преносима малка масичка. Проектирана е от датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen. Изборът на материали, както и съвременния облик, подчертават скандинавския дизайн. Колекция Diamond предлага иновативен поглед към градинските мебели, изпълнена в непреходен във времето дизайн.  С колекция Diamond, най-известните датски дизайнериFoersom & Hiort-Lorenzen са успели да създадат изцяло нов облик на мебелите, пренасяйки удобството на интериорните мебели навън. Градинската композиция е с много добре обмислени детайли – прецизни шевове и прави линии, създаващи красив силует.  Функционалността, предложена от мебелите от колекцията, позволява да създадете своя собствена дневна навън.

Качествени характеристики

Основата на градинската табуретка е покрита с полиестерен материал Cane-line Tex®. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът на на сивите и светлосиви възглавници е Cane-line®Natte, съчетаващ усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период табуретката да бъде покрита с покривало, което да я предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага се в два цвята – сив и светло сив.

Градинска табуретка DIAMOND с размери:

Дължина: 70 см

Широчина: 70 см

Височина: 40 см

Тегло: 6.8 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички градински мебели от колекция DIAMOND може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Размери Няма
Производител

Цвят

,

Текстил

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения