Градинска разтегателна маса EDGE

Градинска разтегателна маса EDGE от неръждаема стомана.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 

 


  ГРАДИНСКА МАСА EDGE

  Стилни градински маси с изчистен дизайн, дело на датски дизайнери STRAND+HVASS. Изборът на правилната маса за хранене е важен, поради факта, че около нея се обединява семейството. Ето защо, комфортът, издръжливостта и лесното поддържане са от голямо значение. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора.

  Качествени характеристики

  Рамката на градинската маса е изработена от неръждаема стомана, което е гаранция за високо качество. Изделията от неръждаема стомана се отличават със своята устойчивост на корозия, осигурявайки пластичност, здравина и лесно поддържане. Може да изберете най-подходящият за вас плот за градинската маса EDGE, избирайки между два цвята керамичен плот. Едно от най-големите предимства на керамичен плот е неговата издръжливост във времето. При правилна експлоатация, вероятността плота да бъде повреден или надраска е минимална.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

  Вариации

  Градинските маси EDGE се предлагат с два цвята керамични плотове – basalt grey и concrete grey.

  Градински маси PURE са с размери:

  Дължина: 210 см / 330 см в разгънато състояние (2 бр. плотове по 60 см всеки)

  Широчина: 100 см

  Височина: 74 см

  Тегло: 38 кг

  Продуктът може да бъде доставен в рамките на 10 работни дни след потвърждение за наличност и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Още градински маси може да разгледате тук

  Изберете подходящите столове за вашата маса на балкона или градината тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери Няма
  Производител

  Големина

  Плотове

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Маса AREA

  • Градинска маса PURE

  • Градинска маса COPENHAGEN, разтегаема

  • Градинска маса CORE