Градинско кресло EDGE

Градинскo kreslo EDGE с размери- дължина 71см, височина 94см, дълбочина на седалката 100см и височина на седалката – 41см.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКО КРЕСЛО EDGE

Градинско кресло с висока облегалка и форма, предоставяща пълен комфорт. Добавянето на възглавница за седалката и главата спомага за постигането на максимален комфорт. Подходящ е за балкон, градина и всякакви други открити и закрити пространства. Столовете от колекцията са с модерно излъчване и дело на датския дизайнерски екип STRAND+HVASS.

Качествени характеристики

Креслото е изработено от ръчно наплетено влакно върху алуминиева рамка. Текстилът на възглавниците е Tempotest, който е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания. Регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Градинските кресла EDGE могат да влизат един в друг за лесно и удобно съхранение и пренасяне.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Почистването на текстила става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място, а креслото покрито с предпазващо покривало, което може да бъде поръчано допълнително.

Вариации

Предлага се в цвят антрацит на основното тяло.

Градинското EDGE с размери:

Широчина: 71 см

Дълбочина на седалката: 100 см

Височина: 94 см

Височина на седалката: 41 см

Височина на възглавницата: 15 см

Тегло:  14 кг.

Пълната колекция градински столове може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 71 × 100 × 94 cm
Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения