Градински диван FLEX, десен модул

Градински диван, десен модул в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКИ ДИВАН FLEX

  Идеалният градински диван за използване на открито, в градината и където едно и също пространство се използва както за хранене, така и за отмора. С уникалния си дизайн и функция можете да промените начина, по който се използва за секунди.  Моделите от колекцията градински мебели FLEX са модулни, която позволява да се правят различни композиции така, че да съответства на всяка форма или размер. Вие проектирате, като комбинирате различните елементи – два двуместни дивана, единичен модул и маса. Пълната колекция FLEX може да разгледате тук
  Качествени характеристики

  Основата на градинския диван е покрита с полиестерен материал Cane-line Tex®. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. В  сърцевината на възглавниците с QuickDryFoam® има антибактериална защита, което води до намаляване на риска от формиране на мухъл и плесен. Текстилът на възглавниците е Sunbrella®Natte, съчетаващ усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва. Това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е добре градинския диван и възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително диванът да бъде покрит с покривало. Уверите се, че е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздух, за да не се образува кондензация. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването на градинския диван при следваща употреба. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Вариации

  Диванът се предлага в сив цвят на основното тяло и на възглавниците.

  Двуместен градински диван FLEX, десен модул, с размери:

  Дължина: 154 см

  Дълбочина на седалката: 76 см

  Височина: 85 см

  Височина на седалката, заедно с възглавницата: 46 см

  Тегло:  28.1 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още колекции градински мебели може да разгледате тук
  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line
  Размери 154 × 76 × 85 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван FLEX, единичен модул

  • Градински диван MOMENTS, десен модул

  • Градински диван FLEX, ляв модул

  • Градинска лежанка CONNECT, десен модул

  • Градински диван SAVANNAH, десен модул