Градинска маса ASPECT, кръгла

Градинска маса от тиково дърво с керамичен или стъклен плот.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка и авансово плащане.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКА МАСА ASPECT

  Градинска маса проектирана от дизайнерския екип на Cane-line. Направена е така, че да се вписва перфектно в различни комбинации на разположение на мебелите от колекциите на скандинавските дизайнери. Градинската маса е изработена от сертифицирано тиково дърво и се предлага с два вида плотове – керамичен и стъклен. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала. Плотовете за градинските маси са изработени от материали, създадени за външна експлоатация и съобразени с атмосферните влияния. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масата за хранене е добре да заложите на качеството на материалите.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

  Вариации

  Градинските маси ASPECT  се предлагат с основа от тиково дърво, керамичен плот в черен и сив цвят или плот от опушено стъкло.

  Градинскa масa ASPECT с размери:

  Диаметър: 144 см

  Височина: 74 см

  Продуктът може да бъде доставен в рамките на 10 работни дни след потвърждение за наличност и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение..

  Още градински маси може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери 185 × 90 × 71 см
  Плотове

  ,

  Цвят

  Големина

  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински стол ENDLESS

  • Градинска маса CORE

  • Градинска маса PURE

  • Градински стол PEACOCK