Градинска маса ASPECT

Градинска маса от тиково дърво с керамичен плот.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 

10,585.00 лв.12,065.00 лв.

ГРАДИНСКА МАСА ASPECT

Градинска маса проектирана от дизайнерския екип на Cane-line. Направена е така, че да се вписва перфектно в различни комбинации на разположение на мебелите от колекциите на скандинавските дизайнери. Градинската маса е изработена от сертифицирано тиково дърво с керамичен плот. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора.

Качествени характеристики

Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала. Плотовете за градинските маси са изработени от материали, създадени за външна експлоатация и съобразени с атмосферните влияния. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масата за хранене е добре да заложите на качеството на материалите.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

Вариации

Градинските маси ASPECT  се предлагат с основа от тиково дърво и керамичен плот в черен цвят.

Градинскa масa ASPECT с размери:

Дължина: 210 см / 280 см /

Широчина: 100 см / 100 см

Височина: 72 / 72 см

Продуктът може да бъде доставен в рамките на 10 работни дни след потвърждение за наличност и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Още градински маси може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Размери 185 × 90 × 71 cm
Плотове

Цвят

Големина

,

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения