New

Градинскa масa QUATRO, кръгла

Кръгла градинска маса с керамичен плот.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

2,210.00 лв.

ГРАДИНСКИ КАФЕ МАСИ QUATRO

Стилни градински маси с изчистен дизайн. Изборът на правилната маса за хранене е важен, поради факта, че около нея се обединява семейството. Ето защо, комфортът, издръжливостта и лесното поддържане са от голямо значение. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия

Качествени характеристики

Рамките от колекцията градински маси QUATRO е изработена от прахово боядисан алуминий, който има няколко предимства пред обикновеното течно от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Плотът на градинската маса е керамичен, което гарантира неговата издръжливост във времето. При правилна експлоатация, вероятността плота да бъде повреден или надраска е минимална.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

Вариации

Масата се предлага в един размер, цвят антрацит на керамичния плот.

Градинска маса QUATRO с размери:

Диаметър: 120 см

Височина: 74 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Гаранция 5 години, покриваща производствени дефекти.

Още маси за балкон и градина може да видите тук

Моделът е дело на холандския производител на екстериорни мебели 4SO

 

 

Размери 120 × 120 × 75 cm
Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения