Градински диван HORIZON

Градински, ръчно изработен диван Horizon в два цвята – светло сив цвят и антрацит.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ ДИВАН HORIZON

Двуместен модулен градински диван с елегантен дизайн и ръчна изработка с внимание към всеки детайл. Моделът може да се ползва както самостоятелно, така и в комбинация с модулите от колекцията. Градинските дивани са дело на дизайнерския екип на датския производител Cane-line. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия.

Качествени характеристики

Градинските мебели HORIZON са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е Cane-line®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

Вариации

Предлага се в два цвята на основното тяло –  светло сив цвят и антрацит, ляв и десен модул .

Градински диван HORIZON с размери:

Дължина: 158 см

Дълбочина на седалката: 85 см

Височина: 66 см

Височина на седалката: 32 см

Тегло: 24 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински дивани може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Тегло 24 kg
Размери 158 × 85 × 66 cm
Производител

Цвят

,

Модули

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения