Градинско легло HORIZON

Градинско легло ръчно Horizon в цвят антрацит.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКО ЛЕГЛО HORIZON

  Градинско легло с елегантен дизайн и ръчна изработка с внимание към всеки детайл. Моделът може да се ползва както самостоятелно, така и в комбинация с модулите от колекцията. Градинските дивани са дело на дизайнерския екип на датския производител Cane-line. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели HORIZON са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е Cane-line®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в цвят антрацит на основното тяло.

  Градинско легло HORIZON с размери:

  Дължина: 148 см

  Широчина: 158 см

  Височина: 78 см

  Височина на седалката: 45 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински дивани и легла може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло 24 кг
  Размери 158 × 85 × 66 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Маса TWIST, кръгла

  • Градински пуф CUBE

  • Преносима маса ON THE MOVE

   493.00 лв.705.00 лв.
  • Външен килим I-AM

  • Градинско кресло BREEZE