Градинско кресло AGAVE

Екстериорно кресло от тиково дърво AGAVE с опция за възглавници в различни цветове.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКО КРЕСЛО AGAVE

  Градинското кресло AGAVE е част от красива колекция мебели от тиково дърво, проектирани от дизайнера Mattia Albicini. С изчистените си линии и топлият блясък, мебелите от тиково дърво могат да бъдат смесени и съчетани с останалата част от колекциите на Ethimo. Едноименната колекция се състои от трапезен стол, кресло, маси за кафе и трапезарни маси. Краката на градинските столове са изработени от метал.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Градинският стол се предлага с опция за възглавница от специален екстериорен текстил.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистете с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. Може да изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които креслото не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на кондензация или образуване на плесен и мухъл.

  Вариации

  Предлага се в естествен цвят на дървото и с възможност за добавяне на възглавници в девет цвята.

  Градинско кресло AGAVE с размери:

  Широчина: 70 см

  Дълбочина: 65 см

  Височина: 67 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още градински кресла може да разгледате тук

  Размери 58 × 52 × 82 см
  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло LANSING

  • Шезлонг AMAZE

  • Градински стол DERBY

  • Градински диван ANGLE, троен