Градински стол BASKET

Градински стол Basket в два цвята – графит и натурал.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ СТОЛ BASKET

  Градински стол Basket е уникален стол за хранене, характеризиращ се със своята скулптурна форма и забележителен дизайн. Столът за хранене има органично и естествено изражение с привличащи погледа дизайнерски детайли, като облегалката с форма на раковина, осигуряваща отличен комфорт при седене. Столът за хранене Basket е изработен от здравия и издръжлив Cane-line Weave® върху горещо поцинкована стоманена рамка с удобни възглавници от мека тъкан Cane-line.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели BASKET са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. В зависимост от цвета текстилът на градинското кресло е  Cane-line Natte® или Cane-line Wove® , създадени специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Основна цел при създаването на екстериорния текстил е успешното комбиниране на издръжливостта на текстила и мекотата на интериорните платове.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в два цвята – графит и натурал с възглавници в шест цвята.

  Градински стол BASKET с размери:

  Дължина: 62 см

  Дълбочина: 60 см

  Височина: 81 см

  Височина на седалката: 45 см

  Височина на подлакътниците: 75 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински кресла може да видите тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло 45 кг
  Размери 145 × 79 × 87 см
  Производител

  Цвят

  ,

  Възглавница

  , , , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван CONIC, единичен модул

  • Градинско кресло CONIC

  • Градинска ниска маса CONIC

  • Шезлонг CONIC

  • Градинско легло CONIC