Градинска маса DROP

Градинска бар маса от алуминий с керамични плотове, в два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКА МАСА DROP

Градинска маса проектирана от дизайнерския екип на Cane-line. Направена е така, че да се вписва перфектно в различни комбинации на разположение на мебелите от едноименната колекция. Градинската маса е изработена от алуминий и може да се комбинира с различни керамични плотове. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора. Пълната колекция DROP може да разгледате тук

Качествени характеристики

Рамките от колекцията градински маси DROP е изработена от прахово боядисан алуминий, което има няколко предимства пред обикновеното течно боядисване от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.  Плотовете за градинските маси са изработени от материали, създадени за външна експлоатация и съобразени с атмосферните влияния. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масата за хранене е добре да заложите на качеството на материалите.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. Пазете алуминиевата рамка от голям натиск или удар, за да избегнете вдлъбнатини, тъй като това може да повреди праховото покритие. В случай на такива влагата може да достигне до алуминия и да повреди повърхността. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

Вариации

Градинските маси DROP  се предлагат в два цвята на основата – светло сиво и lava grey, в три размера, различни опции за плотове и с възможност за разтягане.

Градинскa масa DROP с размери на основата:

Дължина: 150 см / 200 см / 200 см (до 320 при разтягане)

Широчина: 90 см / 100 см / 100 см

Височина: 73.5 см / 73.5 см / 75.3 см

Тегло: варира в зависимост от избрания плот

Продуктът може да бъде доставен в рамките на 10 работни дни след потвърждение за наличност и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Още градински маси може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Размери 185 × 90 × 71 cm
Плотове

, , , ,

Цвят

,

Големина

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения